Genel Müdürlüğümüz

2011 yılının Ekim ayında taşındığımız yeni Genel Müdürlük binamızı şeffaflık, sadelik, güven, yaratıcılık, mutluluk odaklılık ve başarma arzusu değerlerimiz üzerine inşa ettik. Yeni binamızın tamamen cam olan dış cephesi şeffaflık, açık ofis konsepti güven; Temiz Masa, Temiz Ofis uygulaması sadelik; geniş sosyal alanlar mutluluk odaklılık ve yaratıcılık değerlerimizi temsil ediyor.

Çalışanların başarma arzusu, şirketi ayakta tutan değerdir. Rekabet gücümüzü artıran ve şirketimizi hedeflediğimiz noktaya taşıyan başarma arzusunun yeni ofis, sağlıklı ve mutlu çalışma ortamı ile daha da güçleneceğine inanıyoruz.

Yeni binamıza taşınmadan önceki süreçte binamızı tasarlarken şirketimizin her biriminden temsilcilerin yer aldığı bir komite de oluşturduk. Binanın tasarımından rengine ve ofis eşyalarının şekline çalışanlarımız karar verdi. Böylece çalışanlarımızın söz sahibi olduğu demokratik bir işleyiş oluşturduk. Ayrıca bu komite, binamızın kullanım kurallarının yer aldığı Birlikte Yaşam Manifestosu’nun içeriğini de oluşturdu. Tüm bu çalışmaların çalışanlarımızın yeni Genel Müdürlük binamızda kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağladığına inanıyoruz.

Genel Müdürlük binamız, sadece çalışanlarımız için değil; sektör için de bir ilk.Fonksiyonel, kullanıcı odaklı, aydınlık ve tasarım harikası bina, basının, özel video ve katalog çekimlerinin de ilgi odağı oldu.

Binada yapılan çekimlere ve binanın fotoğraflarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Fotoğraf Galerisi